Home

Clever Method 2 copyClever Method 1 copyClever Method 3 copy

Clever Method

This existing one story masonry building which measured approximately 10,000 sq.ft. of office, research, development and computer services solutions space was completely renovated into a Hi-Tech state of the art work environment.

Open work stations provide a synergistic community for all employees, while still maintaining a sense of individualized space. The private, perimeter offices have floor to ceiling glass panels to further workspace transparency and visual connection with the entire staff. In order to promote the effective flow and accessibility to ideas, the floor plan’s organization was based upon a team concept.

Today’s high tech work environment requires extraordinary talent, creativity and competitiveness. Therefore, attracting new talent and encouraging current staff through a dynamic work environment is integral to business success.